Pages

info untuk mu


Sunday, November 22, 2015

Me

Tengok cerita dengan kawan baik aku, bila ada satu watak laki ni personaliti dia nampak pendiam dan suka buat hal sendiri je, aku cakap la suka tengok laki camni .

Pastu kawan baik aku tu cakap "awak suka kat diri sendiri".

Terdiam kejap aku. Hahaha.

Tapi ada yang tak paham perangai aku yang tak suka sangat bercakap. Dia asyik suruh aku cakap banyak. Sejujurnya, mende ni buat aku tertekan sangat. Bila jumpa aku, cakap benda yang sama "please talk more".

Desak aku buat benda yang aku tak suka, tapi suruh aku "be happy".

B.O.D.O.H.

1 comment:

Hanami Fernida said...

just be urself..huhuhu..

 

Template by BloggerCandy.com