Pages

info untuk mu


Sunday, May 17, 2015

Seorang Nisah Midon

Aku kenal nisah masa kitorang tingkatan 6. Kitorang sekelas.

Muka ganas tapi kalau sesape dah kenal die, dia ni manja. Disebabkan dia manja tu la aku dengan Mida suka sangat usik dia. Mida ni sekelas dengan aku sejak dari tingkatan 1. So kitorang memang rapat, tu yang sekepala suka nyakat Nisah.

Even nisah ni jauh lagi tinggi dari kitorang tapi keadaan tak memaksa untuk kitorang berenti usik dia. HAHAHA.

Paling nakal sikit, kitorg pernah stepler baju sekolah dia time dia tengah duduk. Bila bangun je baju dia senget sebelah. Tapi dia tak perasan pun, siap dia pi bergambo lagi. Bila ingat balik, jahatnya kitorang. Tsskk.. ampunkan kami nisah.

Gambar ni masa kitorang pegi wedding Yayan. Yayan ni kawan rapat kitorang jugak. Nisah ni memang suka giler bergambar n dia suka sangat selfie. Time dengan aku tu sebenarnye dia nak bergambar sorang, tapi aku saje menyibuk. Aku siap main tudung dia pastu bungkus tangan dengan tudung dia cam tangan patah. Naseb tak sempat snap. Yang ada Mida kat belakang tu sebab Mida sibuk kacau Nisah tengah selfie. Hikss

Btw Nisah, jangan marah kitorang taw. Kitorang sayang awokk. Muahhhh

**ihsan gambo : ig Nisah Midon

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com