Pages

info untuk mu


Monday, March 16, 2015

Monday, March 2, 2015

28 februari 2015 / 1 mac2015

pada tarikh tersebut ada dua orang sahabat aku menamatkan zaman bujang mereka. cewwahh.. skema semacam je ayat den. haha

tahniah pada Fatehah, or name pangilan yang biasa aku panggil Neno.
moga bahagia dan berjaya dunia akhirat.. =D

Neno ni aku sekelas dengan dia sejak dari sekolah rendah. tapi aku rapat dengan dia masa sekolah menengah. lambat jugak kitorang rapat. hahaha.. sebabnya sebab aku tak reti berkawan kot. padahal si Neno ni peramah gile.. 

haa. ni Neno. husben die Muzakkir.
nampak gojes Neno hari tu..
ni malam dia akad nikah.. 
ni Heyda namanya.
kecik comel je orangnya.
 time ni aku dah try bengkokkan kaki sebab die komplen aku tinggi. hahaha.. tapi tetap nampak die kecik comel.. huhuhu..
tapi disebalik senyuman manis dia, dia baru je kehilangan ibu tersayang 2 minggu lepas. Al-fatihah



yang ni pulak Zaty. member sekelas dari form 1 sampai form 3. 
tapi hari tu aku tak dapat datang sebab majlis ni kat Selangor. 
btw, selamat pengantin baru. ucapan aku sama macam kat Neno, lain kang bias plak. hahaha
moga berjaya dan bahagia dunia akhirat..

nin dia si cantik manis..
dua orang mamat ni pun sekelas mase sekolah menengah.. 
sekian..
maceh.
muah cikedd XD

ihsan gambo : Dhiah, Zura, Heyda, Muiz
 

Template by BloggerCandy.com