Pages

info untuk mu


Friday, February 27, 2015

wajah kesayangan hamba

dorang ni adalah antara orang yang aku paling rapat.
yang lain rapat jugak cuma aku bercerita pasal dorang ni sebab dorang ni banyak persamaan walaupun masing-masing tak pernah berjumpa pun. harap yang lain tak kecik hati. hehehe..

bergosip, bergurau, bergaduh, tak bertegur sapa, menangis, gelok besor, kongsi masalah, kongsi rahsia, macam-macam la pahit manis masam kenangan . 

apa yang sama pasal dorang ni, muka dorang nampak ganas, sekali imbas macam nak makan orang, tapi kalau dah kenal, hati macam tisu. mudah kesian kat orang. 

dorang ni kadang-kadang tegas. 

dorang ni memang tau satu perangai aku ni yang jenis tak reti nak berebut terutama tempat yang kena berebut dengan orang ramai. selalunya memang dorang yang tolong aku. yang ni perangai dorang memang sebijik. kalau kenduri kat kampung, aku dengan Syana sampai sekarang selalu pergi sama, kalau kena berebut ambik goodies bag ke, aiskrim ke, memang Syana yang ambikkan sebab kalau tunggu aku sendiri yang ambik memang habes kenduri la baru kitorang balik. selalu time belajor, kitorang memang selalu naik bas. kalau time orang ramai, biasanya Yana la tolong berebut, then cop tempat duduk kitorang, takpun, sepanjang nak naik bas tu die pegang je aku, takut aku tercicir tengoh ramai. teruk beno aku ni. hahaha.. 

dorang mudah sangat marah time aku pending. selalu aku gelak je time dorang marah. tak tahu kenapa, rasa macam kelako je. huhu..

dorang ni sebenarnya cepat 'panas'. hahaha.. jangan maroh deme. kira cepat je naik geram, tapi dorang ni cool bila tegur, biasa orang lain tak berani tegur time dorang maroh, time kalau aku tegur dorang cool je.

nama pun nak dekat sama. sorang nama Yana, lagi sorang nama Syana

masing-masing bakal menamatkan zaman bujang. =D
hoorayyy!
moga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan.

ni Yana
aku kenal masa belajar kat UiTM
kitorang banyak sangat gambo sesame, tak tau nak pilih yang mana, so aku pilih ni sebab aku rase macam comel je
aku edit masa befday dia tahun lepas. 
ni Syana
kitorang kawan dari baby sampai la ke besor
dia merangkap kepada jiran aku

Monday, February 16, 2015

14 februari 2015

first thing's first i'm the realest .. 
ntah pape je intro, ye dok.. 

Masa hari ni, hari bahagia untuk kawan aku sama sekolah masa aku sekolah menengah.
Sorang nama Natrah Khalid. Lagi sorang Azmah Awang
Tahniah! Moga bahagia hingga ke syurga.. =D

tak payah cerita panjang, kita tengok gambor ye.
here we go!

nin dia si cantik manis Azmah. kitorang panggil dia Jimah
disebabkan nama kitorang lebih kurang, ada yang ingat aku yang kawen.
choiii!! biadap sungguh. haha XD
kenduri yang kedua kitorang pergi, Natrah Khalid.
se'eh la perut makan dua kali ni. 
tetibe tangan aku terpegang baby. hihi.. 

NEXTTT!!
candid time .. kononnyaaa..

ni si sopan lagi santun, Shida
tengah pegang status 'mak buyong'
can't wait for her baby !!

yang ni kawan aku snap gambo sambil jerit kat kitorang, "ni gambor candid woii~!"
aku pun tak sengaja tercandid sambil mengcoverkan diri . ahaaa.. 

ni pelamin Natrah ..
sebenarnya gambar atas pelamin semenya muka aku tak sedia.
so, atas pelamin takde satu pun gambo seme bersedia .. 

situasinya macam ni, kereta hitam ni block laluan tempat kitorang parking. kawan-kawan aku intai dalam kereta, kot-kot dia ada tinggal nombor telefon ke, boleh jugak minta dia tolong alih. tapi malangnya takde apa plak.
aku: jom kita alih kereta ni..
zura & liya: JOMM!!
dengan semangatnya kitorang nak angkat kereta tu. pastu rodong aku rajin plak snap kitorang. siap suruh kitorang berlakon semula sebab nak snap gambo. sabo aje laa.
kalau orang tengok kitorang, mesti tertanya-tanya berapa umur kitorang .. ngahaha
LAST BUT NOT LEAST ..
but first, let her take a selfie .. pam.. pam.. pammm.. >> lagu background #SELFIE- the chainsmokers




dannnn ....
SELFIE OF SELFIE



KREDIT GAMBO > ETY & DHIAH

Wednesday, February 11, 2015

Takde sapa yang suka orang menipu
Sama la dengan aku
Aku paling benci orang menipu aku
Apa motif nak menipu sebenarnya?
Tak boleh tengok orang lain senang?

Tolonglahhh...
Sebenarnya kau sendiri yang tak bersyukur
Tak pernah puas apa yang ada

 

Template by BloggerCandy.com