Pages

info untuk mu


Sunday, April 27, 2014

selamat datang header !

header baru telah mewarnai keluarga blog aku. yeayyyy!!! *slow clap*

akhirnya muncul juga header dalam blog aku ni. hari ni berkesempatan jugak aku siapkan header yang cun melecur tu. tu pun tahap kerajinan aku 2.1345465%. sebab tu header aku macam budak tadika punya lukisan.

time kaseh kepada photoscape.
time kaseh kepada tuan punya blog sebab sudi meluangkan masa untuk create header. muahaha..
tak lupa juga kepada jari aku yg tak berapa kreatif malam ni.
dan mereka yg terlibat secara langsung dan tak langsung.

ermm.. bertahan dulu ye header. bila aku ada idea lagi aku mekup ko cun-cun ye.

10 comments:

Miss Boo said...

unik header 2... heee

Jimah (argon) said...

hahaha.. yeke..

Hanami Fernida said...

buatkn untk kome..hihi

Jimah (argon) said...

buleh.. buleh.. hikhik :P

Nuratika Musa said...

hehe , kabare ?, see you. miss you. hehee

Jimah (argon) said...

kabare? nak jawab pe ek?? im fine, tq. hiks

miss u too <3

Junkyo No Hikari said...

mekup header jangan tak mekup XDD ahaha

Jimah (argon) said...

Tu la.. takde idea lagi. hihi

Ida Scripters said...

Balas follow dan isi tabung

Jimah (argon) said...

tenkiu =D

 

Template by BloggerCandy.com