Pages

info untuk mu


Tuesday, February 25, 2014

bila bestie bercerita pasal aku

terharuuu.....
nama dia Yana. dia cerita pasal aku kat blog die --> blog Yana
dia baru buat blog. masa aku bace semua entry die, tersenyum aku sorang-sorang sebab macam budak-budak bercerita. series macam comel jerr.. huhuhu.. jangan mara haaaa..

Yana berangan nak konvo
konvo bulan 5 nanti mokcik

aku kenal dia masa mula-mula daftar UiTM. aku dulu sorang-sorang + pendiam + tak reti nak borak + tak reti cari kawan, Yana dengan lagi dua orang kawan aku Ada dengan Ecah tarik aku masuk dalam geng dorang. dorang panggil aku masa tu aku tengah terkontang-kanting jalan sorang-sorang nak hantar medical check up kat pejabat. itulah pertemuan pertama kami..


Ecah , Ada

aku pun nak ucap kat korang
"thanks for being great friend" 
moga berjaya dunia akhirat. aminnn.. 

*gambar diculik dari facebook.com

7 comments:

yantzz sunbae said...

eee awok curik pic kt fb gak, men bls membalas nmpk..choiiii

Jimah (argon) said...

curik je mampu.. dlm simpanan byk sgt la plak.. heee :p

Muhammad Syawal Bin Mat Ghani said...

untung cita pasal kawan sendiri......sob3.....

Muhammad Syawal Bin Mat Ghani said...

alhamdulillah............sahabat sejati kata kan....retis kak jemah

Jimah (argon) said...

hahaha.. retis la sangatttt

Rosmidar binti Abdul Razak said...

ghinnduuuu nyerr nk beblog.. fuhh3 tiup habuk kat belog kome.. hiks

Jimah (argon) said...

Awok tu, senyap aje blog tu

 

Template by BloggerCandy.com