Pages

info untuk mu


Tuesday, February 25, 2014

bila bestie bercerita pasal aku

terharuuu.....
nama dia Yana. dia cerita pasal aku kat blog die --> blog Yana
dia baru buat blog. masa aku bace semua entry die, tersenyum aku sorang-sorang sebab macam budak-budak bercerita. series macam comel jerr.. huhuhu.. jangan mara haaaa..

Yana berangan nak konvo
konvo bulan 5 nanti mokcik

aku kenal dia masa mula-mula daftar UiTM. aku dulu sorang-sorang + pendiam + tak reti nak borak + tak reti cari kawan, Yana dengan lagi dua orang kawan aku Ada dengan Ecah tarik aku masuk dalam geng dorang. dorang panggil aku masa tu aku tengah terkontang-kanting jalan sorang-sorang nak hantar medical check up kat pejabat. itulah pertemuan pertama kami..


Ecah , Ada

aku pun nak ucap kat korang
"thanks for being great friend" 
moga berjaya dunia akhirat. aminnn.. 

*gambar diculik dari facebook.com

Sunday, February 2, 2014

SEGMEN : blogwalking CNY bersama ayuinsyirah

ayu invite, kita kene la join.. hihihi.
laii.. laii...
join ramai-ramai --> klik sini

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

tamat segmen ni malam ni pukul 11 pm.

selamat bertunang my kembar

haaaa.. tetibe kan aku ada kembar. tu kembar dari cikgu-cikgi aku yang bagi. junior-junior aku pun ingat kitorang kembar jugak. kawan-kawan aku pun akui jugak kitorang ni ada iras-iras. nak-nak pulak masa form 5 kitorang duduk sebelah. kesian cikgu kitorang asyik konpius je dengan kitorang. yang membezakan kitorang adalah kecerdikan. dia adalah best student, manakala aku adalah sebaliknya. ngehngeh..

panjang pulak intro kan. ni kawan aku dari sekolah rendah. nama dia Fatimah.

sesi menyarung cincin tunang
dengan memember
dari kiri: aku, Fatimah, Pura, Ety, Zurah.. yang depan tu Fatimah punya kawan

ni aku dengan Ety. semua gambar ni dia punye. time kaceh Ety
yang aku pose tu namanya Pose Oh Mak Kau!

mesti ada yang cakap kitorang tak gaya kan rupa kitorang. dia specky gak macam aku. lepas tu dia mekap. mungkin tu yang menampakkan kami insan yang berbeza. hikhik..

BTW, selamat bertunang. tak sabar nak tengok awok kawen nanti.
 

Template by BloggerCandy.com