Pages

info untuk mu


Tuesday, May 28, 2013

Segmen Chomell CUTI SEKOLAH :D


aku join segmen ni sempena cuti sekolah walaupun aku bukan tengah cuti sekolah. hihi

1) Ada nama timangan tak? Yang masa kecik-kecik orang bagi? Kalau ya, apa?
emak cakap masa kecik panggil 'adik' sebab time tu takde adik lagi
sekarang dah ada tiga orang adik
panggil 'angah'
tapi besar-besar banyak nama timangan
tak tanye kan?
takpe, saya tak jawab

2) Warna paling benci?
takde

3) Lagu yang paling digemari? Yang latest. 
JUDIKA - setengah mati merindu

4) Kalau ada orang bagi baucer shopping, apa benda first yang terfikir nak beli?
nak beli top up boleh?
lepas tu
buku..buku..buku..
tapi dengan syarat bukan buku akedemik
hihihi

5) Time bosan buat apa?
tidoooozzzzz

6) Subjek paling pro?
bahasa Malaysia kot sebab dari UPSR sampai STPM score A
tapi suka matematik lebih sikit

DONE!
time kaceh strawbery vampire buat segmen ni.

5 comments:

Eiyka Rieyxa said...

Senarai nama peserta sudah diupdate! Check yours now! :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/05/bakal-pemenang-segmen-chomell-cuti.html

Aisyah Jane said...

done follow u..hit me back http://ash-creamblogger.blogspot.com

deno said...

suka jugak bm :)

Eiyka Rieyxa said...

Tahniah anda menang!

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/05/pemilik-lolipop-manis-bergula.html

zyma_senpai said...

aisyah jane: thanks..

deno: hehehe.. same la

eiyka: wahh.. tengs

 

Template by BloggerCandy.com