Pages

info untuk mu


Tuesday, May 7, 2013

emergency calls only

untuk hari ni, no Celcom asyik emergency calls je. nak tepon adik aku nak gosip sikit-sikit pun tak boley. tapi dari pagi sampai ke petang. sakit pulak hati kite..

kenape eyy?? takde notis pape pun.
kawan aku pun duk ngadu call aku masuk voice mail..

tapi aku nak call adik aku ni. boleh tak aku buat panggilan kecemasan tu, aku cakap kat dorang tolong sambungkan panggilan aku ke adik aku. herrmmm.. agak-agak dorang hangin tak ?? o.O

1 comment:

Condoriano said...

Entah lah tak pernah guna pula emergency call tu x)

 

Template by BloggerCandy.com