Pages

info untuk mu


Wednesday, April 10, 2013

Gadis Misteri 3 Tahun

 segmen ni dari blogger Gadis Misteri

dia cakap lukis watak yang dalam blog die tu ikut style masing-masing

dan....

ni dia lukisan saya..

TARAAA!!! *tapi dengan nada slow ye
al-maklumlah, lukisan saya ni tahap amatur sebab dah lame tak mendoodle, lepas tu takde kesempatan pulak nak mantapkan skill. hehehe
so, excitednye tak boleh berlebihan ^_^


.
.
.
.
.
.
.
.


errr.. so ni la die..
hehehehe
babai ~~~

3 comments:

fiqah hamed said...

good luck yer..^^

zyma_senpai said...

hehehe ^_^

Gadis Misteri said...

Slm.. tolong beri semula nama dan alamat ke emel amna_sya@yahoo.com. Atas sbb2 tertentu, email yg dulu da hilang. minta maaf :)

 

Template by BloggerCandy.com