Pages

info untuk mu


Wednesday, April 10, 2013

BILA AKU MARAH

ikutkan hati aku nak tikam dia puas-puas dengan pisau. kalau ada pedang lagi bagus, parang ke. lepas aku tikam dia, aku nak campak die dari tingkat paling tinggi kat bangunan paling tinggi sekali kat Malaysia. Malaysia je mampu sebab tak mampu lagi ke luar negara. lepas campak dia ke bawah, aku nak cincang dia halus-halus macam daging cingcang yang macam produk Ramlee Daging cincang. ehhh?? macam mane eja cingcang tu? "cingcang" atau "cincang"? arghhh!! pedulikan ejaan tu. aku tengah marah ni. lepas tu aku nak campak daging-daging tu bagi makan ikan yu. huhh!! baru puas hati aku.

tapi nak buat macam mane, dia hanyalah satu software yang bernama Microsoft Office Powerpoint. kenape la buat hal? elok je aku siapkan slide, pastu save. lepas tu bila aku nak cari slide tu balik tak jumpa. padahal aku dah yakin dan pasti aku simpan dalam folder tu. cari punya cari, tak jumpa. sampai tempat yang tak sepatutnya aku pun cari jugak.

lepas tu aku buat tindakan yang tak berape efisyen. kononnye boleh kembalikan slide aku tu la. aku restart aku punye mini laptop ataupun orang panggil netbook, tapi aku panggil nobby-nobby. dahlah aku bertindak kejam kat pendrive-pendrive aku. sebabkan aku terlalu kecewa, aku main tarik je pendrive aku tanpa mengendahkan perkataan "eject". kesian pendrive aku, maafkan aku ye si Putih dan si Merah, aku tak sengaja. sobbbsssss.. aku kuciwaaaaa!!!

lepas restart, tak jumpe jugakkkkkk!! stresssss!!!!

4 comments:

Condoriano said...

Happens to me once, now I take a lot of precaution so I never mislaid again x)
Setiap kali buat kerja penting mesti save kt 2 folder 1 inside destop the other in my thumbdrive.

zyma_senpai said...

moga ni jadi pengajaran

thanks ^_^

salimah said...

igtknmarah sape la td.... slide punye pasal ye... =)

zyma_senpai said...

hihihi.. geram sangat la mah :p

 

Template by BloggerCandy.com