Pages

info untuk mu


Friday, March 29, 2013

balik kampung!!!

yeaayyyyy!!!
akhirnye~~~~~~~~~
sampai juga aku kat rumah ni
Temerloh, Pahang.. rindunya kat aok pahang!!

setelah sekian lama nak balik rumah, tercapai jugak akhirnya..
penghargaan untuk diri sendiri *slow clap*
poyosss je kan

nak dijadikan cerita, hari ni aku balik naik bas. nasib baik tiket ade, kalau tak terpaksa la usung balik beg balik kampung.. selalunye aku balik bawak beg sandang belakang je, tapi beg basah plak. terpaksa la aku mengusung beg balik kampung. tak pe la, semangat sikit kan aku balik kampung.

macam bese, aku gerak sorang-sorang (kawan aku cakap macam loser jalan sorang-sorang.. kuang hasammm toii). maklum lah, dah biase kan. dah naik bas ke termeloh nasib baik ada orang nak tukar tempat duduk dengan aku, dapat la aku seat yang single tu. dah nak sampai rumah, kawan aku pun jemputlah. dengan entah macam mana henfon aku boleh tercicir.

aku pun call henfon aku..... dan ada orang angkat.
soalan yang agak senget aku tanya "hello, sape tu?". senget kan soalan aku..? orang tu pun menggelabah tanya "eh, awak sape??". lepas tu, aku pun tersedar dari kesengetan soalan aku, aku cakap, tu henfon aku. dia cakap, henfon aku terjatuh, aku tak perasan pun masa bila. mujur la yang jumpa henfon aku tu jujur, thanks bro.. kalau dia perempuan dah lame aku peluk.

yang jadi masalahnya skang, maybe henfon aku terhentak or pape entah, tetibe pulak henfon makin problem. amboii, jem plak awak ye. aku ni dah la tak mampu nak ganti yang baru.. haishhh.. kat mana la nak cekau henfon lagi nihh.. sapa yang baik hati, belanja henfon satu.. hikhikhikkkk.. *buat muka comel.. blerghhhh (muntah hijau)

balik ni ingat nak buat kek, befday adik aku, tapi tak beli pulak barang-barang. ergghhh!! tak jadi nak buat. nak beli esok ke? esok nak pergi kenduri, dah la kene drive sengsorang. nanti-nanti je la buat..

4 comments:

NuR SYaZWaNi MoHaMaD NooR said...

haha! kita sama! saya pon balik kampung sorang2 je dari sem 1..best kot bertravel dri puncak ke kl pastu ke perak ehehe..x loser la kite ni!! :D

zyma_senpai said...

yeyyy.. ade geng ~~ ngee

*high five !!!

kinara kinatara said...

huhu..untunglah dapat balik kampung..

zyma_senpai said...

hihihihi.. best ~~ =D

 

Template by BloggerCandy.com