Pages

info untuk mu


Wednesday, March 20, 2013

aku sombong

sombong kebiasaan memang sinonim dengan aku. tapi aku?? ade aku kisah..

aku bukan tak kisah orang panggil sombong, tapi mulut orang memang tak boley tutup. bila face to face, baru tau aku sombong ke tak. aku bercerita pasal hal ni bukan ikut suka hati aku je menaip, tapi ni memang pengalaman aku sendiri, ape yang pernah orang bagi tau. kebanyakan kawan-kawan yang mule-mule kenal aku akan ade tanggapan yang aku sombong sebab dorang sendiri bagitau. aku tak marah pun sebab sekurang-kurangnya ada orang jujur dengan kita

maybe aku bukan jenis yang banyak cakap. untuk orang yang tak kenal, memang aku jarang bercakap. aku cume rasa tak selesa nak borak. kalau dengan lelaki aku lagi la susah nak bercakap. aku bukan tak suka lelaki cuma aku tak berapa suka sangat kot nak borak dengan orang lain jantina ni, family aku dikecualikan okey.

mungkin di fesbuk pun aku jarang tegur orang dekat chat. aku sebenarnye agak susah jugak nak mulakan perbualan. tapi kalau tegur aku, aku layan je. tapi jangan anggap aku layan sebab terpaksa, aku layan tu memang aku nak layan la. kebiasaannya aku tegur orang kalau ada kepentingan je la. kalau rajin, ade la tetibe aku borak-borak. tapi kalau lelaki......aku susah nak layan lelaki. so, errrr.. kes macam ni memang aku acuh tak acuh nak layan. hahahaha.. diskriminasi tak? :p

4 comments:

Hanami Fernida said...

ala mula2 je nmpak mcm sombong tp aok peramah je ngn org y awk rpat..hehehe

zyma_senpai said...

hihihi.. =D

hamba Allah said...

hehe...zimah :)

zyma_senpai said...

zurah =D

 

Template by BloggerCandy.com