Pages

info untuk mu


Sunday, December 9, 2012

invited readers only

hmmm.. macam mane nak cerita ye? korang selalu tak jumpe invited readers only. kadang-kadang tak best jugak bile kite nak bukak blog orang, tapi hasilnya .... 

"This blog is open to invited readers only"

It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.

sedih tak? errr.. sebenarnya aku tak sedih pun, frust je. maklumlah, tak dapat nak jadi stalker. hahaha..
tapi ade jugak blog yang macam ni, aku antara readers yg diinvite. tu SATU KEBANGGAAN. hohoho XD.. kawan aku nak private blognya, so aku ok je memandangkan aku diinvite. 

berbalik pada topik tadi, aku sebenarnye follow die, sebab .... sebab die follow aku. so, aku follow balik (ayat macam ulang-ulang je).. ceritanya bermula bila, dia merupakan kawan aku, BOY dan bercinta dengan kawan aku, GIRL (bukan nama sebenar. of kos la bukan nama sebenar, tak kan mak bapak melayu nak letak nama anak macam tu kan..). bak kate pepatah, ku sangka panas sampai ke petang, tapi hujan di tengah hari. percintaan dorang kecundang di tengah jalan. sebabnya aku tak tau. BOY remove GIRL di FB, sekali dengan aku, sekali jugak dengan kawan-kawan GIRL yang rapat dengannya memandangkan aku lagi rapat dengan GIRL. errrgghhhh??? MOTIP?? so, my assumption is (erkk?? ohMYenglish!), maybe die tak matang lagi. tapi aku tak pasti die still lagi follower aku ke tak. tapi yang pasti aku tak lepas nak bukak blog die. eh, kedekut tol.. ahh!! tak kisah pun, die tak berminat pun nak tau cerita aku, so, buat ape aku berminat dengan cerita die pulak. huhuhu.. errrr.. tapi kadang-kadang ade jugak satu perasaan busybody.. hehehe. camno tuh?


6 comments:

nysAh ngEhz said...

ko memang busybody pun, mohon sentap :D

zyma_senpai said...

owhh.. kene sentap ey... hehehehe
ok2, i akan sentap.. huhuhu

kinara kinatara said...

umm..kina x paham...

zyma_senpai said...

kina: ni cerite saye, maybe awak x paham kot

meraungtaktentupasal said...

betoi 2...nak bace blog dye pun xbaki..hak3 kedekut!!!

zyma_senpai said...

hahaha.. bukan kedekut, dorang segan tu

 

Template by BloggerCandy.com