Pages

info untuk mu


Wednesday, July 25, 2012

zymaSENPAI

nama ni adalah nama akaun facebook, twitter, formspring dan sesetengah akaun laman sosial aku. tapi realitinya, aku bukanlah suka sangat dengan nama ni. aku suka dengan nama 'senpai' tapi aku tak suka dengan nama 'zyma'. kenape eh?

senpai tu memang aku suka nama tu. nama tu dari bahase jepun yang bermaksud 'senior'. walaupun aku ni bukan lah senior mane tapi aku suka perkataan senpai. aku dulu peminat majalah. aku suka baca komik kat majalah. then, ade satu cerita tu die panggil 'senpai' kat sorang ni. start dari tu aku jatuh hati dengan perkataan 'senpai'.

zyma tu pulak. ermm.. mula facebook aku namanya 'senpai ngehz'. tu sebab.... errr... adehh, panjang pulak nak cite. ok, skip citer tu. lepas tu aku letak zyma senpai.

sebenarnye, aku suka sangat orang panggil aku dengan nama penuh aku. nama sebenar aku yang tertera dalam kad pengenalan aku. name zyma tu.. errmm... bese-bese je la.. tak de la tak suke sangat, tapi just tak berkenan. ade kawan aku cakap, kalau tak suke kenape tak tukar je. aku memang sengaja tak nak tukar pun. hehehe..

untuk kawan-kawan aku, terima kasih sebab panggil aku dengan nama penuh aku. untuk orang yang panggil zyma, aku tak kisah pun. tapi jangan panggil panggilan tak senonoh dah lah.

5 comments:

- M A S H - said...

Hai senpai ~ annyeonghaseyo ~

zyma_senpai said...

hai mash..
err.. ~ annyeonghaseyo ~
hehehe

Anonymous said...

hahahaha senget, tukarlah senang orang panggil nama azimah not zyma

zyma_senpai said...

biar la.. name aku.. BTW cik anonymos, name hang mane?? da la panggil aku senget

syahidah fazil said...

hai kak azimah. dtg la blog saya. baru edit. berusaha keras saya cuti ni edit blog. kahkah. tp kan xpandai nak tukar primary email. how la?

 

Template by BloggerCandy.com