Pages

info untuk mu


Monday, June 18, 2012

Contest : Edit Picture Paling Cantik

first follow dia dan dia

next letak ni


lastly, gambar dah di-edit
tapi yang di-edit ni bukanlah cantik mane, cuma gambar ni ade cerita sendiri
gambar aku time kecik, then lepas tu 20 tahun kemudian.....


sekian, terima kasih =)

8 comments:

Ety said...

all the best dear !

Ety pun join juga :D

zyma_senpai said...

tQ

gud luck utk awk jugak :)

ety_iman said...

ololooo...tomey2...hehe

ety_iman said...

ololooo...tomey2...hehehe

Farra said...

Jemput join giveaway ni ^^ Bestt
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html

zyma_senpai said...

ety_iman : hihihi (:

zanairin said...

assalam.. datang ada bawak berita... ada penambahan lagi 1 sponsor & satu pengumuman.. jemput tngok ye...
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-paling-cantik_8552.html

zanairin said...

salam.. awak ingat lagi tak contest edit gambar yang awak join.. maafi contest baru tamat.. kami akan kumpul gambar terbaik dari setiap peserta di http://www.facebook.com/pages/Page-CSG/255148387936342..
jadi mohon like fanpage tersebut kerana setiap maklumat akan diberitahu di situ kelak...

 

Template by BloggerCandy.com