Pages

info untuk mu


Sunday, May 13, 2012

yang lama lagi selesa

di kesempatan hari yang busy sempat lagi aku update entry. sebelum ni aku malas nak update entry sebab dashboard die bertukar wajah. tension pulak aku. tapi aku tak tahu pulak macam mana nak tukar yang lama. tapi, di hari yang mulia hari ni, aku dah jumpa macam mana nak tukar ke wajah lama dashboard ni. rupanya setting kat sebelah ni je. rabun IT sungguh aku ni. maklumlah, sejak jatuh hati dengan twitter, aku makin lupakan dunia blogging ni. tapi en.blog, jangan risau. saya tak pernah lupakan awak. terlupa sikit-sikit je biase la. hehehe
so, ni nak sambung kerje balik. hehehe..

2 comments:

mAzNiAtuL aDaWIAH said...

hahahahaha...

kinara kinatara said...

jom join contest edit picture by an nisa dan kinara:)
http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

 

Template by BloggerCandy.com