Pages

info untuk mu


Thursday, March 29, 2012

terskip kelas pulak hari ni

aku sendiri pun tak tahu sebab yang paling relevan aku skip kelas hari. semenjak dua menjak ni mood aku sangat tak menentu. malam tadi pulak aku langsung tak boleh tidur lena menyebabkan aku rasa macam lemah je bangun pagi. so, bila kelas pukul 1 aku jadi macam lemah sangat, aku decide untuk tidur... dan .... tadaaaa... aku skip kelas dengan sengaja.

~kadang-kadang, susah sangat nak meluahkan.

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com