Pages

info untuk mu


Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?


Berikan sebab kenapa anda nak blog anda dikritik ?

sebab nak tahu apa kekurangan blog saya. nak tahu juga pandangan orang lain.

segmen ni terjumpa kat blog kawan saya --> mash
kalau nak join , mehla join kat sini blog ben. tapi sebelum pukul 10pm tau. saya ni pun dah nak habis talian hayat..

selamat mengkritik..

14 comments:

:: Cik Nur :: said...

terima kaseh sudi kritik blog cik nur...

cuma satu je ni..kalau boleh letak ruang follow di atas..senang nk cari,.. :)

M A S H I T A H Y A C O B said...

eh, mash di situ.. hehe...

cume nak tegur pasal burung biru tu je... jarang marah ye.. hihi

yg lain comel dan menarik belog kak zimah.. yeyehhh ~ hee :D

http://miasheta.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

apisv2 said...

dtg mengunjung dan kritik ;p
jgn lupa dtg blog apis sekali ;D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

zyma_senpai said...

burung twitter tu ey?? nANti sAYA wat sangkar utk die

✿ CIK N ✿ said...

anda di tag.. http://nurferl.blogspot.com/2012/02/contest-sayangi-rasulullah-sedalamnya.html

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

✿ CIK N ✿ said...

ohsem blog kamu.. :)

cuma cik N rase background tu kalau same kaler dengan title sidebar.. lagi kiut miut tau..

http://nurferl.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

cik Lily said...

hai, selamat berkenalan..
jum singgah sini

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design, menarik. Cuma part flash text kat bawah header tu mungkin tak perlu kot. Atau pun kecilkan sizenya sedikit. Yang lain, mantap! ;)

zyma_senpai said...

hai smue.. tQ singgah

cik n : tQ.. nnti saye try

fadzmi mohamad : sbnrnye sye pun terganggu dgn flash text tu tapi xtw nak wat pe.. btw, tQ

zyma_senpai said...

hai smue.. tQ singgah

cik n : tQ.. nnti saye try

fadzmi mohamad : sbnrnye sye pun terganggu dgn flash text tu tapi xtw nak wat pe.. btw, tQ

deno said...

deno folow sini!!! sweet 100 :)

e-Zo94 said...

da folow sinie..

blog ok jer kot

 

Template by BloggerCandy.com