Pages

info untuk mu


Wednesday, December 28, 2011

tak paham aku dengan tulisan #yangrapatrapat

aku tak paham betol dengan sesetengah orang yang suka wat status dalam facebook tulisannye rapat-rapat. bukan marah, bukan tak suka tapi bukan suka cuma geram sedikit. terdetik soalan, kat keyboard awak dah tak de butang space ey?? aku susah nak baca la bila rapat-rapat macam tu. maklumlah, kat sekolah saya dulu tak diajar tulisan rapat macam tu. cuma masa tadika je selalu buat tulisan macam tu. pada yang terasa, jangan marah, cuma kalau awak nak status awak dibaca dengan selesa, jarakkan la perkataan tu. tapi beselah, mesti jawapan korang "tu trend la. relax la sis." memang trend kot, tapi kalau semua orang wat status macam tu dalam facebook nanti, tak nampak pulak korang punye identiti tulisan, kalau ade identiti la, kalau tak de terpulanglah.
lagi satu kalau care tulisan yang sama je nampak dalam facebook, macam bosan pulak tengok..
hehehehe

PEACE =)

4 comments:

nysAh ngEhz said...

janganlahmarah2sayang...ciumnak?heee

zyma_senpai said...

x marah la.. just bosan tgk trend tulisan yg same

stiletto ungu said...

kasi juling mata tuh....itu sebab dorg wat tulisan rapat2...jeless org mata cantik...habis semua dye nak julingkan..hahaha...nysah mmg nak kena api zimah nmpknyer...hahaha

zyma_senpai said...

taw x pe nysah tu.. kekeke

 

Template by BloggerCandy.com