Pages

info untuk mu


Friday, December 16, 2011

i hate protocol

aku betul-betul tak suka dengan protokol. kenapa la aku jadi unit protokol untuk beberapa program ni. mungkin sebab sem lepas aku tak pernah jadi protokol, jadi sem ni akulah insan terpilih untuk jadi unit protokol.

antara sebab-sebab aku tak suka protokol:
  • protokol sangat pentingkan sebelah kanan. tapi disebabkan aku insan yang kidal, jadi aku jadi kekok nak buat apa-apa guna tangan kanan, ada orang sebelah kanan. argghhh!! tension aku
~tu je la sebabnya aku tak suka protokol time nak serve orang. nak-nak masa time makan. memang tak senonoh la kalau tiba-tiba aku nak cedok nasi guna tangan kiri. nasib la ada kawan-kawan yang tolong bagi semangat.
thanks guys!

6 comments:

yumiko n momo said...

sabo.....................

nysAh ngEhz said...

kalau aku ada dgn kau,confirm aku tlg kau :)

stiletto ungu said...

wah...lau aku, protokol???? oopppsss sorry....hehehe

stiletto ungu said...

wah...lau aku, protokol???? oopppsss sorry....hehehe

stiletto ungu said...

wah...lau aku, protokol???? oopppsss sorry....hehehe

zyma_senpai said...

errr.. boleyy

 

Template by BloggerCandy.com