Pages

info untuk mu


Wednesday, December 28, 2011

tak paham aku dengan tulisan #yangrapatrapat

aku tak paham betol dengan sesetengah orang yang suka wat status dalam facebook tulisannye rapat-rapat. bukan marah, bukan tak suka tapi bukan suka cuma geram sedikit. terdetik soalan, kat keyboard awak dah tak de butang space ey?? aku susah nak baca la bila rapat-rapat macam tu. maklumlah, kat sekolah saya dulu tak diajar tulisan rapat macam tu. cuma masa tadika je selalu buat tulisan macam tu. pada yang terasa, jangan marah, cuma kalau awak nak status awak dibaca dengan selesa, jarakkan la perkataan tu. tapi beselah, mesti jawapan korang "tu trend la. relax la sis." memang trend kot, tapi kalau semua orang wat status macam tu dalam facebook nanti, tak nampak pulak korang punye identiti tulisan, kalau ade identiti la, kalau tak de terpulanglah.
lagi satu kalau care tulisan yang sama je nampak dalam facebook, macam bosan pulak tengok..
hehehehe

PEACE =)

Friday, December 16, 2011

i hate protocol

aku betul-betul tak suka dengan protokol. kenapa la aku jadi unit protokol untuk beberapa program ni. mungkin sebab sem lepas aku tak pernah jadi protokol, jadi sem ni akulah insan terpilih untuk jadi unit protokol.

antara sebab-sebab aku tak suka protokol:
  • protokol sangat pentingkan sebelah kanan. tapi disebabkan aku insan yang kidal, jadi aku jadi kekok nak buat apa-apa guna tangan kanan, ada orang sebelah kanan. argghhh!! tension aku
~tu je la sebabnya aku tak suka protokol time nak serve orang. nak-nak masa time makan. memang tak senonoh la kalau tiba-tiba aku nak cedok nasi guna tangan kiri. nasib la ada kawan-kawan yang tolong bagi semangat.
thanks guys!

Saturday, December 10, 2011

...luahan yang annoying dari aku...

saya tak kisah kalau saya tak pernah tahu apa-apa pasal awak. mungkin itu kebahagiaan awak, saya terima. mungkin saya tak lagi jadi sebahagian dari kepentingan awak. kalau awak bahagia, saya lagi bahagia tengok kebahagiaan awak. mungkin sebab saya tak pernah rasa saya setawar hati macam ni.

* ayat poyo yang mungkin akan diselitkan dalam cerekarama.
 

Template by BloggerCandy.com