Pages

info untuk mu


Saturday, August 27, 2011

hari terakhir aku

wah, bukan main tragis entry aku. pada 26 ogos 2011 adalah hari terakhir aku bekerja di cutey rainbow. mesti nanti aku rindu dengan dorang terutama sakura. dia budak baru, baru pandai bertatih kot dan tak pandai bercakap. yang dia pandai cakap "mama". dah la kuat makan. mesti aku sedih sebab asyik teringat kat dia. sebabnya dia kalau time mandi dengan orang lain mesti dia nangis tapi dengan aku tak pun. kalau orang lain nak mandikan dia, bile orang dah tangalkan baju mesti die nangis lepas tu berlari datang peluk aku. '

sakura oo sakura. nape la buat teacher rindu kat kamu ni.'

ni kelas dorang


gambar sakura berukuran passport
comel mulut dia kan =)

...kredit gambar pada kak azimah...
 

Template by BloggerCandy.com