Pages

info untuk mu


Wednesday, July 13, 2011

turun KL

aku pergi KL hari ini sebab aku telah diajak oleh makcik tess tapi aku panggil makcik je iaitu tuan punye nursery untuk kerja kat sane. ape nak cerita ek? tak de ape yang aku nak cerita sebenarnya.

cuma ade satu mende yang menarik aku tau hari ni. masa sampai kat KL, makcik bawak aku pergi KLCC. masa kat tingkat 4, tiba-tiba makcik suruh aku berdiri diam-diam. dia tanya, ade rase gegaran tak ? memang terase bergegar pun. aku pun tanya soalan bodoh dekat makcik "kenape? ade gempa bumi ke?". bila terfikir balik kalau ade gempa bumi tak kan la makcik tak ajak aku lari keluar dari KLCC. lepas tu makcik cakap, dari dulu memang macam ni, tak tau kenapa. kalau korang pergi KLCC, jangan lupe try rase gegaran tu.

sebelum tu, kat KLCC macam ade event. aku tak pasti ape. tengok macam model-model memperagakan something. mulanya aku ingat fashion show tapi bukan. aku just tengok dari belakang pentas je. ramai sangat orang. malas nak pergi dekat-dekat. dekat nak habis event masa nak umumkan pemenang aku baru pergi dekat sikit. baru aku sedar, rupanya suara MC untuk event tu naz (ala.. yang selalu jadi pengacara kat ntv7 tu). kalau aku tau dari awal dia jadi MC, dah lama aku terpacak depan pentas. haha... gatai nak tengok bapak orang.

2 comments:

Yayan Nadzri said...

mengapa da due post?huhu..
g kl nak kje nursery tu ke?

azimah_rosli said...

x pasan la yayan.. yup.. nursery tu le

 

Template by BloggerCandy.com