Pages

info untuk mu


Wednesday, July 27, 2011

selamat hari jadi zyra ngehz dan tyrah ngehz

tyrah

zyra

pada 27 julai 1990 tirah telah dilahirkan di dunia ni
pada 25 julai 1990 zira dilahirkan. ni blog dia-->> blog zira

selamat hari jadi untuk korang tapi sorry hadiahnye tak de.. hehehe
dorang ni aku kenal mase form6. dengan zyra sejak dari lower 6. mase lower kitorang sekelas. memang banyak la pengalaman kitorang dengan dia. yang suka, duka. macam-macamlah. macammaca kitorang kenal? masa tu zira rapat dengan bestfrennye dari smk tualang iaitu aimy dan nysah (da rapat memang la namenya besfren. apadaa). mulanya dorang ni kelas venus aku dan 2 orang lagi kawan aku syi dan mida kelas ... kelas ape tu? aku pun da lupe. kelas tu ade subjek biologi. wah, gile kepale otak nak belajar bio lagi lepas menderita belajar bio mase spm. so, lepas tu kitorang tukar la kelas yang ade subjek sejarah dan geografi iaitu kelas venus. so, lepas tu kitorang kenal la zyra and the geng.

aku kenal dengan tirah pulak mase upper 6. tirah masuk hostel, kitorang terus jadi member dan mase tu die sebilik dengan aimy (tak silap aku). tu yang jadi rapat. kirenye kitorang jadi bestfren sebab persahabatan yang bersangkut-paut. huhu.. sweet kan macam candy

so, ucapan aku untuk korang:
moga bahagia di dunia dan akhirat
moge umur korang diberkati ALLAH
paling penting moga persahabatan kita kekal abadi



*gambar dorang ni telah dikidnap dari facebook dorang

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com