Pages

info untuk mu


Thursday, June 30, 2011

contest BLOG saya COMEL

tiba-tiba rasa macam nak join je contest ni sebab saya rasa blog saya macam comel je. hehe..
syarat penyertaan jengok la kat sini --> cik unknonymous [susah nak eja ni kalau masuk spell it right]

4 orang yang saya nak tag untuk contest ni adalah:
~mida : roses-blossom.blogspot.com
~yayan :yayan-ag.blogspot.com
~fara : hunnyrara90.blogspot.com
~ecah : jiwamemberontak.blogspot.com
[kalau ikutkan ramai lagi nak tag, tapi dah nak 4 orang. hurmm...]

tarikh tutup : 17 julai 2011

11 comments:

HUNNY RARA said...

adeh..hahahahha...tq tag...

mida said...

weh.... blog kome punyer lar buruk.. haha.. suruh yan je lar.. haha

Yayan said...

mende2?

azimah_rosli said...

yayan pending tol la.. haha.. join contest ni. juz wat entry untuk blog comel *tengok la blog unkonymous tu

Yayan said...

alo x reti

nysah mydon said...

aku ko xtag lak..ni nak sedeyh neyh..huu

azimah_rosli said...

erk... nysah, jangan la.. huhu.. nak tag tapi da nak 4 org.. hehe.. nak join ke? join la..

mohd syafiq said...
This comment has been removed by the author.
azimah_rosli said...

kene la..

Yayan Nadzri said...

owh begitu..x ret

Aishah S.H said...

hehe tinkiu tag..aku munye blog tak comey pong..huhuh~~ tapi blog ko cute! hihi ade kitty grk2 :P

 

Template by BloggerCandy.com