Pages

info untuk mu


Wednesday, May 25, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST

(contest ni telah ditag oleh kakak saya tapi lain mak ayah, kak jajan. so, saya pun bertindaklah mengikut arahan dan mengopy sebijik sejibut entry blogger tersebut [teruk betul bahasa aku])

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan. [gambar kat bawah sekali]

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)
[ety, tiya, sue]

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

[ni senyuman saya yang ceria]
senyuman saya paling ceria sebab kalau nak bergambar mesti senyuman saya terus jadi ceria.. hehehe

harap boleh menang ... ngee (dengan mata berkaca-kaca)

9 comments:

Ashraf Jalil said...

thanks join =D gudluck!

HUNNY RARA said...

plg comel...:)

M_rs_ra_ said...

rasa nk join.. tp segan lak cik senpai.. xde gmbr ceria2.. hehe

azimah_rosli said...

ye la tu xde sue..

azimah_rosli said...

eh, mane de paling comel hunny rara

HUNNY RARA said...

hahaha..btl la....

ety_iman said...

huhuhu..nape sy di'tag'.. malu weh nk join contest ni..

azimah_rosli said...

ety malu2 plak.. haha

ety_iman said...

hahaha..btw.., sngt cun r senyuman aok tuh.. klau mng share r skit yep..hihihi

 

Template by BloggerCandy.com