Pages

info untuk mu


Tuesday, May 10, 2011

erk.. no comment

malam tadi tengah tension aku pun jalan-jalan la menjenguk blog-blog orang. dengan tiba-tiba aku tertarik dengan beberapa artikel. erk..series gile, aku agak terkedu. pastu aku tak tergelak la, tapi tersengih sorang-sorang je. gelak sorang-sorang nanti orang ingat aku gila pulak.

ni aku nak story mory sikit la, korang pernah tak dengar nama kumpulan 24:7? pernah tak? aku tak pernah tapi aku jumpa dorang dalam beberapa blog. cam femes sangat dorang ni. maklum la, aku ni memang dah lama sangat tak tengok tv, so tak tau sangat perkembangan semasa. pernah dengar tak apa tu m-pop? alaaa... yang cam nama ala-ala k-pop tu. m-pop ni tak silap aku la, akronim untuk malaysia pop. dorang ni kira tempias dari fenomena k-pop kot. tengok la kejambuan dorang (jambu ke?). agak-agak ade tak secomey super junior ke, shinee ke. hehehe. fikir sendiri je la

...ni la gambar dorang...

alolo.. tomeynye..

eh, trademark super junior? trademark korang cam ni ke? ish, copy paste ey..
tak baik tau, I don't like :-)


gambar censored sikit sebab nampak pusat. aurat laki-laki tu. hehe.. melayu ke? aku pun tak pasti

ish, tubuhkan group nasyid tiru ala-ala maher zain ke, yusuf islam ke, mungkin boleh dibanggakan juga la. tapi kalau group yang wat ala-ala korean tapi tak sejambu mana ni, aku rasa tak payah la kot. tak sio teman nak nengok. hehe
jangan mara haa.. mana la tau die-hard-fan dia nak marah ke. ekeke

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com