Pages

info untuk mu


Thursday, April 28, 2011

fallin' for someone

i dont know, i think i may be fallin' for you (macam lagu je .. hehehe).
huhuhu..
rasa macam malu pulak post aku ni. tengah blushing ni.

sebenarnye aku dah jatuh hati pada seseorang. dia memang tak tahu lansung yang aku ni jatuh hati kat dia. ermm.. kirenye cinte aku ni bertepuk sebelah tangan je la. tak pe la, aku ni hanyalah peminat misteri awak. bak kate mat saleh secret admirer la. tak tau macam mane boleh jatuh hati kat awak. suke sangat tengok awak. awak comel, hensem. suke tengok senyuman awak. awak baik. ermmm.. tapi tak tahu la awak baik ke tak. tapi harap awak seorang yang baik.

nak tengok tak muke dia yang comel tu. huhuhu..
malu nak tunjuk
tapi tunjuk je la
TADAAA!!!


scroll down first

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





erk... kenal ke?
nama dia abang hae
nama lainnya lee donghae
berasal dari ... agak-agak orang mana? shah alam? haa, betol la tu

ucapan berharga saya untuk awak

7 comments:

HUNNY RARA said...

mati2 igt jatuh cinta betul..hahhahah

yumiko n momo said...

saya pun suka kat abang hae, tapi saya leih suka kat hee chul.
saranghae

azimah_rosli said...

hahaha.. betol la ni jatuh hati

M_rs_ra_ said...

xsenonoh punya budak.. bru ingat nak bahan tadi..
apedaaa...
kena tipu hidup2 kome...

azimah_rosli said...

hahaha.. mane de x senonoh.. senonoh jer..

stiletto ungu said...

ngeh zimah...ini betul ke idok??? puas aku cari, hae ni jek yg dpt..sal tak taruk pic sebenar??hahaha...weh, kasi r surat dlm botol kat dye..sweeeetttttt......

azimah_rosli said...

betol la ni stilleto.. saye jatuh hati kat haae ni

 

Template by BloggerCandy.com