Pages

info untuk mu


Thursday, April 28, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL


boleh lagi join kan. tengah ronda tengok blog2 malam tadi tibe2 ternampak kontest ni. so, saya merupakan peminat kucing terpanggil nak join contest ni. kepada encik apis, terima kasih anjurkan contest ni. ni first time join contest blogger. dulu pernah nak join satu contest ni, tapi tengok2 dah sampai tamat tempoh pun. (banyak bebel plak kan.. haha)

detail contest ni. klik sini

kucing ni namanye AMEY. comel x? family saya bela dia dari kecik lagi. tapi kucing ni pelik sikit, masa kecik-kecik die jalan reverse. saya pun tak tahu kenapa.

...tengok la gelagat amey yang comel ni...


...sleepy...


...muka terkejut nampak cicak...


...dia tidur..


...santai...

orang saya nak tag:
ety
syipoh
tika

4 comments:

N said...

macam saya punya kucing jer...hihi

azimah_rosli said...

hahaha.. mane ade lah..

apisv2 said...

timekasih sbb join contest ni;)

azimah_rosli said...

same-same.. n thanks

 

Template by BloggerCandy.com