Pages

info untuk mu


Friday, April 8, 2011

...ATTENTION...

berlaku beberapa perubahan kat blog aku ni. terkejut tak? hehehe.. tak pe la. korang tak terkejut pun aku terkejut. tibe-tibe nak tukar taste. sebelum ni memang nak tukar template pun tapi takde kesempatan nak online lame-lame. maklum la, notebook aku rosak. so, agak susah. tambahan lagi line internet pulak makin lama makin buat hal. huhuhu. tapi blog ni dalam proses mengedit lagi. aku tak godam sepenuhnya lagi. maklum la, sekarang ni tak de kesempatan nak online lame-lame. (cam ayat copy paste kat atas tu je) sibuk dengan assignment la, test la, macam-macam la. bila nak sambung mengedit lagi aku pun tak tau la. huhuhu... daaaa..

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com