Pages

info untuk mu


Tuesday, February 15, 2011

HARI KELUARGA

hari keluarga berlansung di UiTM puncak alam. anjuran dari kelab sukan dan rekreasi-k-recs (sorry kalau salah). memang best. tapi peserta dari kalangan jpk & ahli k-recs x ramai. kalau lagi ramai mesti lagi best. tapi masing-masing sibuk, nak buat macam mane.
kitorang bangun awal untuk solat jemaah subuh (tapi x ramai plak yg datang.. huhuhu)
seawal 8am (rasenye la), kitorang bertolak ke uitm puncak alam. sampai je kat sane kitorang mendaki tangga ke padang kawad. memang jauhhh... cam mendaki batu cave pun ade jugak. aktiviti sepanjang kat sane, mule2 warm up, pastu bermula la sukaneka. memang best, ade aktiviti pecahkan belon, bawak belon gune badan, main transfer getah gelung gune straw. sorry la, aku sebenarnye x tau ape name game-game ni.
memang seronok coz dapat keluarkan peluh. huhuhuhu
habis je main, time to makan. makan nasi lemak. tapi pedas gile. aku yg x tahan pedas ni asyik minum air je tahan pedas. last2, aku kenyang minum air je. haiyooo...


...sebelum balik sempat lagi bergambar...


...sukaneka sedang berlansung...

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com