Pages

info untuk mu


Tuesday, February 15, 2011

HARI KELUARGA

hari keluarga berlansung di UiTM puncak alam. anjuran dari kelab sukan dan rekreasi-k-recs (sorry kalau salah). memang best. tapi peserta dari kalangan jpk & ahli k-recs x ramai. kalau lagi ramai mesti lagi best. tapi masing-masing sibuk, nak buat macam mane.
kitorang bangun awal untuk solat jemaah subuh (tapi x ramai plak yg datang.. huhuhu)
seawal 8am (rasenye la), kitorang bertolak ke uitm puncak alam. sampai je kat sane kitorang mendaki tangga ke padang kawad. memang jauhhh... cam mendaki batu cave pun ade jugak. aktiviti sepanjang kat sane, mule2 warm up, pastu bermula la sukaneka. memang best, ade aktiviti pecahkan belon, bawak belon gune badan, main transfer getah gelung gune straw. sorry la, aku sebenarnye x tau ape name game-game ni.
memang seronok coz dapat keluarkan peluh. huhuhuhu
habis je main, time to makan. makan nasi lemak. tapi pedas gile. aku yg x tahan pedas ni asyik minum air je tahan pedas. last2, aku kenyang minum air je. haiyooo...


...sebelum balik sempat lagi bergambar...


...sukaneka sedang berlansung...

Saturday, February 5, 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU

kawan aku, aisyah mat telah selamat melansungkan perkahwinan hari ini. dah kawin dah dia. aku? hahaha.... berangan je lebih aku ni
tahniah untuk dia. moga kekal bahagia dan kekal hingga akhir hayat
x sangke member yang selalu main same2 mase kecik sekarang dah jadi isteri orang.
dah jodoh dia sampai mase umur 21, nak wat cam ne.
aku tumpang gembira tengok dia atas pelamin tadi. memang cantik orangnya. lembut plak tu
ni gambar yang sempat aku ambil


...aisyah dan suami...


eh, tibe-tibe plak gambar orang basuh pinggan
...ni abang aku, tolong basuh pinggan kat kenduri...



...hasil kreatif dari member aisyah yang namanya LUNCAI & the gang..
luncai ni member aisyah, dia kerja kat pe ntah nama tempat kerja dia
kiranya cam luncai ni kerja kat tempat orang tempah2 nak kahwin la. aku pun x reti nak terangkan macam mane
 

Template by BloggerCandy.com