Pages

info untuk mu


Saturday, January 29, 2011

jalan2 tanpa DIRANCANG


jumaat ~ 28.01.2011 ~ sekitar 3.30pm
aku : bosan r. jom keluar
ecah : jom r . nak gi mane ?
aku : kite pergi sunway nak x ?
ecah : jom r ..
aku : serius ni . da pukul 3 setengah dah ni . sempat x ni ?
ecah : jom la. kite ajak kak popo.

aku mule-mule gurau je dengan ecah. tapi x sangke die pun terus terima pelawaan aku. kitorang pergi 2 orang je sebab kak popo ade hal. aku bukan pernah pergi sunway pyramid naik bas pun. lepas tu, masa dalam bas kitorang terpikir lagi. 'nak pergi mane ek ?'. kitorang pun berubah fikiran dan ingat nak pergi PKNS atau PAS je.

sampai je PKNS tetibe je kitorang ternampak bas ke sunway dan dengan tetibe je kitorang terus je naik bas tu. memang x agak-agak betol la perancangan kitorang.

memandangkan chinese new year da makin dekat so kat sunway tu menggunakan tema gong xi fa choi (eh, betol ke aku eje ni ). agak meriah la. tapi kitorang x sempat nak tengok persembahan dorang. macam ade persembahan main alat muzik tradisional dorang. rugi betol . hadoyai..

akhirnye dapat jugak aku beli jam. seronoknye ..
balik pulak abang ecah ambil. hehehe.. nasib baik abang die nak jemput.

...patung besar...


...tanglung besar...


...yang belakang kitorang tu x tau la mende ape...


...hobi ecah di masa lapang : TERMENUNG...


...orang cine memang sinonim dengan buah limau...


..konon-konon ecah boleh pegang tanglung la tu..

agak puas hati la kitorang pergi sane walaupun tanpa dirancang.

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com