Pages

info untuk mu


Friday, December 17, 2010

kena 'tag' oleh ety

soalan2 ni aku telah di'tag' oleh besfren aku, cik ety. koi jawak soklen aok ni ek ety (cewah, loghat temerloh plak aku)

Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
henfon kot.. penting ni

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
aku nak tema hitam tapi member2 cakap aku ntah pape ntah. so, skang aku nak kaler putih la. nampak suci gitu.. TAPI X TERPIKIR PUN LAGI NAK LANSUNGKAN PERKAHWINAN KAT MANE

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
NOPE!!

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
aku akan setia kat 'die' & of kos la jawapan aku lameeeee gilerrr aku akn mencintai 'die'

Dimana korang selalu berjumpa kekasih korang?
ntah.. x pernah bercinte pun

Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
UJANG
lepas tu aku lepak sorang2 kat bus stand & aku tergelak sorang2 kat situ

Apakah nama penuh korang?
AZIMAH BINTI ROSLI

Antara mak dan ayah korang,yang mana korang lebih mesra?
same je kot. tapi aku manje dengan ayah

Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang.
NUR NAZURAH BINTI AZMI
SH. RASYIDAH BINTI SYED ABDUL HALIM
dorang ni memang lame gile x jumpe & sangat susah nak berjumpe

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
kat kolej memang sendiri

Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
kat mane erk..
kat mont kiara kot.. nursery CUTEY RAINBOW

Pilih salah satu,peluk atau cium?
ni nak buat kat sape??
kalo kat mak peluk & cium saye nak


Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang?
ety orangnye
1.kelakar
2.sangat kelakar
3.suke buat kelakar

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang
1.mobile phone
2.purse
3.kad ATM
4.netbook (namanye nobby-nobby)
5.tafsir al-quran (nur nazurah bagi)


Lagu yang paling korang suka dan selalu dengar
melayu : hanyut ~ faizal tahir
seberang : di saat aku mencintaimu ~ dadali
korea : love light ~ cnblue
jepun : tell me goodbye ~ big bang ( lagu ni bahase jepun tapi artis korea yg nyanyi)
maher zain : hold my hand ( lagu die ni banyak best la. susah nak pilih mane 1 paling best)
barat : ghost of you ~ my chemical romance
hahaha.. semangat plak saye buat kategori

Bila tarikh lahir korang dan dekat mana korang sambut tahun lepas?
10 JUN 1990
x sambut pun.. asal befday je mesti cuti. so, just terime ucapan dari kawan2 je

7 org blogger yang korang nak tag.
eyqa
nuratika musa
mah sulaiman
ada

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com