Pages

info untuk mu


Wednesday, December 22, 2010

akhirnya....

yeah.....
alhamdulillah ~ maher zain
akhirnye berjaya jugak aku mendapatkan lesen moto dan kereta. seronoknye..!!!
tapi agak beruntung aku hari ini sebab angka giliran aku sepatutnye 16 tapi disebabkan aku terpakse tergesa-gesa nak balik shah alam k.zie ( 'cikgu' yang aku buat lesen ) tolong cepatkan giliran aku. lepas je nombor 6 terus je turn aku. dapat pulak 'uncle' JPJ yang baik hati. sukenye aku.

ade satu story aku nak mory ni. mase aku tengah tunggu turn nak test motor, ade la berlaku insiden yang tak diduga kat seorang calon. bak kata pepatah 'malang tidak berbau'. sampai je part 'break kecemasan' sepatutnya break mengejut. tapi entah macam mane die break boleh plak motor die terbalik. motor tu boleh terbalik atas badan die. dasat betol. takut aku tengok. nasib baik budak tu ok. xde la cedera yang teruk sangat. tapi yang teruk sikit die kene buat 'ulangan' la. hehehe

1 comment:

stiletto ungu said...

wow...dasyat sungguh dak tuh kna..anyway fren,tahniah da pat lesen..pazni leh ajak aq merendek...

 

Template by BloggerCandy.com