Pages

info untuk mu


Tuesday, November 16, 2010

sebelum cuti sem

final paper for 1st sem {14 nov. 2010}
click here ~ gmbar aku dlm dewan peperiksaan.. huhu..

malam sebelumnye dinner disediakan oleh cik nuratika musa. terbaik dari rumah kakak beliau. makan nasi dgn kari ikan. best!! trime kasih tika. so, dinner 2 merupakan last dinner aku dengan housemate. mesti nanti rindu kat dorang. eyqa & awni je yg xde. eyqa da balik & awni plak da makan. nak tengok gamba?? klik sini & klik ni lagi

tiba masenye utk pulang ke rumah. lepas isyak abang aku baru jemput. sampai rumah lebih kurang pukul 3am (kot....). not sure.... urmmm
lebih kurang 2 kemalangan berlaku sepanjang perjalanan pulang 2. jalan kat situ pun agak gelap n berkabus. 2 yg accident kot. pastu aku aku tengok malam2 pun ada jugak yg bawak laju. lansung x ambil iktibar accident baru2 ni kat genting & accident ngeri pada 10.10.2010. x paham aku. ishh.. org zaman sekarang. pikir pasal diri sendiri je. x pernah nak pikir pasal org lain.

3 comments:

ety_iman said...

huit..dah blik ju kn,, ape lg,, jmput r ke umah koi yek..hihihihihi

azimah_rosli said...

nanti koi datang r umh aok.. hehehe.. tpi kene sediakan karpet merah la..

ety_iman said...

wah..karpet merah bru je lpas kne tumpah air sirap,, ank sedare koi buat td...hahahahaah

 

Template by BloggerCandy.com