Pages

info untuk mu


Wednesday, November 10, 2010

hari ini

kenape la aku rasa hari lambat sangat berlalu. bile aku nak menjejakkan kaki ke FELDA JENDERAK UTARA ni. exam tinggal lagi satu paper.

tadi ade exam imc402. soalannye susah la jugak bagi orang yang study x brape nak hard ni. tapi kalo orang study betol2 sebenarnye senang je. x tau la macam mane pointer aku sem ni. takutnye...

masa aku & kawan2 nak pergi dewan perikse tadi ade situasi yang agak klakar.mase kitorang turun bawah lengang sangat kat kolej. mule2 macam cuak jugak pastu kitorang wat relax je. tertanye jugak kitorang, "mane semua orang ni?". bile sampai je fakulti, keadaan masih lagi lengang. terasa makin cuak sebenarnye. hati aku makin berdebar. terpikir jugak aku, "betul ke hari ni exam?". tetibe rase cuak semacam je. bukan sebab nak exam tapi xde orang. bile makin dekat dengan dewan periksa rupe-rupenye semua orang da nak masuk dewan. lega hati. tu la pasal, turun lambat. tapi sebenarnye xde la klakar, cume yang aku x tahan, cuak xde orang kat sekeliling lagi dasyat dari cuak nak jawab exam.

balik je exam yana ajak pergi shopping. malas jugak rase nak teman tapi teman je la walaupun mase tu ngantuk gile.

2 orang housemate da balik rumah. eyqa & tika. next sem da x dapat sebilik ngan dorang. terpisahnya kita kerana mengejar impian (wah, cam lagu je. tapi memang lagu pun, lagu anuar zain. huhuhu....) bes sangat dapat sebilik ngan korang. wani, tiya, mah, awni... walaupun macam2 perangai tapi kite serasi. pendek kate, memang bes la. best sangat dapat serumah ngan korang, sampaikan sekarang berat aku da makin bertambah. punye la senang hati. badan aku pun da makin berisi sekarang. memang terbaik la korang.

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com