Pages

info untuk mu


Thursday, July 29, 2010

story about my name

aku pilih name public snail sebab macam best je.. snail tu bukannye nak tunjukkan aku ni lembab macam sipot tapi asal name snail aku ambik dari brand cermin mate aku 'SNAIL'.. dalam banyak-banyak spek yang tu la aku paling suke.. & aku apply la buat nick name.. public tu kan macam maknenye lebih kurang macam untuk semue la, masyarakat @ awam.. cermin mate untuk kegunaan manusia yang rabun jauh & dekat.. yang rabun warne tak sure la pulak..so, tu la terciptenye PUBLIC SNAIL

1 comment:

Jalal boy said...

Salam pergenalan.. Nama Saya jalalboy dan Ini laman Web saya http://adf.ly/bC0Rz.. Harap jika ada salah silap dapat perbetulkan dan bantuan dapat diberikan http://adf.ly/bC0TQ

 

Template by BloggerCandy.com